Редактор: e-mail: Кадър бТВНормален човек едва ли би оценил тази отровена атмосфера

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНормален човек едва ли би оценил тази отровена атмосфера
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов е регулировчикът на смъртта, някои може да не искат да го видят, но виждаме числата

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Нормален човек надали би оценил тази отровена атмосфера и този насаждан боязън, и то насаждан напълно умишлено, като нещо обикновено и нещо задоволително. Миналата година умряха 18 хиляди души повече спрямо по-миналата година. От тези 18 хиляди души 7600 са с коронавирус, не от коронавирус, а останалите 10 000 ги умори държавното управление. Умираха по стълбите, умираха поради спрените планувани интервенции. Борисов е регулировчикът на гибелта. Някои може да не желаят да го видят, само че имаш цифри и тези цифри като не ги виждаме...

Така Румен Петков от АБВ разяснява по какъв начин държавното управление се оправя с коронакризата.

Говорим единствено за ковид-кризата. Защо не приказваме за 60 хиляди души, които умряха от сърдечно-съдови болести, за тях не ни ли боли. Нека да не извращаваме диалога в посоката, в която го извращават отличниците на Института за подлоги. Защото от това губи обществото, от това губим като жители, от това губим като страна и институции. Тези 60 хиляди души, умрели от сърдечно-съдови болести, са втора употреба или са плануваните жертви на едно неспособно ръководство на здравната система. Нека да споделяме нещата в целокупност, в случай че желаеме най-малко да опитаме да оценим ситуацията, такава каквато е. Аз съм питал Министерство на здравеопазването да ми даде протоколите за наложените ограничения. Отговорът е къс и явен: Такава документи ние нямаме. Тоест, седят трима души, бъркат си по носовете, слагайте маски, вечерта не махайте маските, тъй като няма консенсус за маските, затвориха парковете, затвориха планина Витоша. Даваме ли си сметка, какво безумство е това и по-късно някой излиза и споделя: Някои ще отворим. И ние би трябвало да кажем, ей, отлично. Не се прави по този начин. В болница би трябвало да са единствено тези, които са зле и които имат потребност от О2, неразположените да останат вкъщи, а другите да си живеят нормално, сподели още Румен Петков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР